Največje bedarije, ki sem jih naredil v življenju

Kot prvo naj povem, da to objavo pišem po naročilu neke osebe, ki želi ostati anonimna (pa da ne bi kdo slučajno kliknil na tale link). In imam neprijeten občutek, da ta oseba zdaj pričakuje, da bom tu nanizal serijo jackassovskih eskapad, zaradi katerih bi izpadel kot en tak strašno hud frajer, ki mu bo odobravajoče prikimaval še sam Borut Veselko osebno.

Da bi napisal na primer anekdoto o študentski zabavi, oziroma nekateri bi temu rekli orgiji, na kateri da sem seksal s celotno zasedbo tretjega nadstropja drugega študentskega doma, vključno s tistim čudnim tipom z dolgimi mastnimi lasmi, mozoljastim obrazom in majico z napisom Iron Maiden, ki jo je nosil vsak dan vseh sedem let študija, dokler ga ni končno pustil in se zaposlil kot prodajalec čevapov na štantu na koncu partizanske ceste takoj zraven sladoledarja. In se tega naslednji dan zaradi prekomernih količin popitega alkohola ne bi niti spomnil, če ne bi cimer vsega posnel na videokasete, ki da jih je potem prodajal na ulici po jurja za komad.

Ali pa o mojem motorističnem popotovanju širom Evrope v stilu Pišonje i Žuge, ki da se je končalo na prvem ovinku, ko sem se z ukradenim motorjem zaletel v steber prometne signalizacije, padel z glavo naprej po asfaltu, zadel z vso silo v spodnji desni kot pločevinastega kontejnerja za smeti, tistega z zelenimi poševnimi črtami, in pristal na travmatološkem oddelku kliničnega centra, kjer sem naslednje štiri tedne jedel po slamici in sral v plenice za odrasle.

Ali pa takrat, ko sem dobil briljantno idejo, da bi z znanstvenimi metodami in znanstvenim pristopom izmeril čas trajanja potovanja jeklenih kroglic iz krogličnih ležajev po človeškem prebavnem traktu in končal na internem oddelku taistega kliničnega centra. Kjer potem nisem sral sploh nič.

Ali pa tisto, ko sem spil absolutno preveč in si v deliriju dal na levo ritnico vtetovirati veliko rdeče srce, dve vrtnici in ime ljubezni svojega življena — Rudi.

Ampak žal moram to osebo, kot tudi vse vas, bridko razočarati. Nič, ampak res nič nimam takega, nobene žmohtne zgodbice. Seznam mojih anekdot je prazen in pri najboljši volji se ne spomnim niti enega samega dogodka, ki bi pasal gor.

Zakaj je tako? Odgovor je verjetno čisto enostaven. Ker sem jaz en najbolj brezvezen, neodštekan, neodklopljen, neutrgan, predvidljiv in nasploh neskončno dolgočasen človek na svetu. To je vse.

Ampak ta objava ne bi imela pravega zaključka, če bi se zadovoljil samo s tem. Zakaj točno sem dolgočasen?

Po kratkem razmišljanju, ki ga bom na tem mestu gladko izpustil, sem prišel do naslednjega zaključka. Da počneš bedarije, moraš biti bedast, točno? In bedast si lahko, če si naravno talentiran ali pa si pod vplivom substanc. Zdaj, naravnega talenta jaz definitivno nimam, substancam pa se izogibam že odkar pomnim. In to je vsa filozofija, nič drugega. Nisem alkoholik, zato sem dolgočasen.

Ampak zakaj se izogibam alkoholu? Zakaj in od kdaj? Kaj se mi je takega zgodilo? Ni važno, koliko se trudim, v nobenem primeru se nikakor ne morem ničesar spomnit. Ampak po moje je moralo biti odlično!

In kdo hudiča je Rudi?

P.S.: Na tem mestu vljudno naprošam vse moje drage zveste kot tudi naključne bralce, da mi predlagajo vsaj eno bedarijo, ki jo bom naredil v naslednjih dneh, po možnosti še pred novim letom, da ja ne bom tako megleno dolgočasen kot Zloba.

 • Google Bookmarks
 • Google Buzz
 • Google Gmail
 • Google Reader
 • Facebook
 • Twitter
 • Share/Bookmark


56 odgovorov v “Največje bedarije, ki sem jih naredil v življenju”

 1. fittipaldifittipaldi pravi:

  Zavrl? :lol:

 2. pika pravi:

  JPTZ ? :D

 3. sailysaily pravi:

  am a ne delaš ti v nuklearki? pol maš sigurn vsaj 6 prstov na roki.. piš o tem ;)

 4. mojcasmojcas pravi:

  V filmu pokaž joške, to bo full pomagal.

  Rudi? Hmmm…jelenček? :)

 5. ČlovekČlovek pravi:

  Hmmm, koliko pa se upaš spustiti v bedarije? :mrgreen: Ker jest jih mam dost na lagerju, ker … bom raje krivil substance :lol:

 6. pika pravi:

  državnega tožilca bi blo treba najdit za take odgovore, band-a!

 7. BlazzBlazz pravi:

  Huh? Nobene bedarije nimaš? Tebe bi pa jaz moral v roke vzet… hahaha

  In to da bedarije počnejo bedasti ljudje..sploh ni res ;)

 8. buba švabebuba švabe pravi:

  @fittipaldi: Jao kake asociacije…. :shock:

  @pika: JPTZ? Ne vem, kaj je to. Sem vpisal v google, ampak je prvi link na ta blog. Vau. Google je hiter! :D

  @saily: 6 prstov mam, ja. In to na VSEH rokah! :lol:

  @mojcas: A kazanje joškov je zdej že bedarija? ;)

  @človek: Ni vprašanje, koliko si upam, ampak koliko kdo plača! :mrgreen:

 9. buba švabebuba švabe pravi:

  @blazz: Sej sm reku, bedasti ljudje, pa tisti ko so pod gasom. ;)

 10. katja pravi:

  ti sam hod okol pa vsem razlagi, da si dolgočasen. to bo zihr imelo rezultat.

 11. zlodej pravi:

  prilimaj človeka na kandelaber in mu vlivaj pivo v goltanec tako dolgo, dokler ne prizna da je njegov smisel za humor umrl.

 12. zlobazloba pravi:

  Ma nimaš šans. Če ne prej, ti na Bložiču tolk zamorim, da boš meglen nadaljnjih 27 let ali več:-P

 13. BlazzBlazz pravi:

  Potem sem 24 ur na dan bedak in pod vplivom substanc…Ampak veš kaj je zanimivo?

  I LIKE IT! :lol:

 14. miran pravi:

  Pojdi v nočni klub in naj s tabo zanosi Ukrajinka!

 15. buba švabebuba švabe pravi:

  @katja: Ne vidim poante, ampak ok. :)

  @zlodej: Lepoooo. :D

  @zloba: O đizus. Tebe se že itak bojim, pol mi greš pa še grozit. :smajli-ka-se-je-polulal-od-strahu:

  @blazz: Sej bit en mejčken bedast ni nč slabga. Pravzaprav je boljš bit mal bedast kot pa čist nč. Ampak js tuku itak govorim o monumentalnih bedarijah. ;)

  @miran: To, lepo, še en konkreten predlog. :)

 16. zlobazloba pravi:

  Ha, tako je prav. Žensk se je treba bat. Sploh mene. Grozna sem. Grizem, praskam in tepem;) Jao bože, jst moram res fotko na blogu zamenjat;)

 17. buba švabebuba švabe pravi:

  Ne, ne, fotka je čist v redu. Več kot v redu. Ampak nekje sem prebral, da si velika dva metra deset in imaš ostre zobe. Al je pa to samo splošni vtis, ki sem ga dobil med vrsticami, ne vem… :P

 18. neoman pravi:

  rabis ideje?

  1. lahko ti dam eno tako dolgo stevilko, nic kej posebnga ni pa gres na banko pa reces da bi rad na tole stevilko nakazu 1000€.

  2. lahko zaminiras nuklearko.

  3. lahko posadis nasad sredi vrbine, pocakas 2 mesca in potem poklices policaje da s kombijem pomagajo zetev odpelat.

  4. lahko gres v bolnico pa si montiras se tretjo roko, da bos lahko izvaju trojne klike.

  5. lahko naredis atentat na damjana murka, sam to potem nebi bla neumnost.

  :)

 19. šušišuši pravi:

  evo, ena bedarija, ki jo delaš: you make me feel bad :P jaz sem naravna katastrofa in občasno spijem kak kozarec… :( negativno si vplival na mojo samozavest. Te grem zatožit…nekomu!

 20. pet-in-g-sekspet-in-g-seks pravi:

  glih sem spil en kozarec … preveč … pa nisem nobene pizdarije počel … nažalost …. ampak v letih se je zgodb nabralo za ves koš … pa niso bile samo substance krive … ps. zlobe pa se nič kaj ne boj … je čist fajn … ampak res pa je tudi, da imam jaz vseeno raje luč prižgano, ko grem spat … :-)

 21. mattewmattew pravi:

  pejt v trgovino pa poišč čips k gor piše: izdelek povzroča drisko, zavrt si en film, in uživi v filmu

  s harmoniko ulet v bližnji lokaql kjer se zadržuje veliko južnakov.

  pejt na roza parti v nedeljo zvečer v Lj.

  vidm da veliko slikaš. postavi se pod jato ptic, z mal sreče boš lahko mel novo sliko z imenom: zmazek v letu.

 22. buba švabebuba švabe pravi:

  :lol: Ornk ste me nasmejal. :)

  Šuši, za tebe pa ne vem, s čim te spravljam v slabo voljo. Če bi vedu, bi oblubu, da ne bom več. ;)

 23. zlodej pravi:

  mwahaha, si ji dal košarico :)

 24. KašparKašpar pravi:

  Hahahahahahaha! Še več objav v tem stilu!

  Zdej pa lohka poveš, kdo je Rudi na tvoji riti :P

  Pa še pojasnilo prvih dveh postov. Prvi je napisal Zavrl, ker je Rudi Zavrl predsednik NZS, drugi pa je napisal JPTZ, verjetno pa je mislil JBTZ, kar so prve črke naših vrlih mož: Janša, Boršner, Tasič, Zavrl.

 25. buba švabebuba švabe pravi:

  Aha, se mi je zdelo, da mora bit nekaj s tem. Ampak sem že prestar, pa ne poznam takih stvari v detajle (hočem rečt ne poznam imen, razen ljubljenega Janeza). A to vas zdaj učijo pri zgodovini? Mi smo se učili še o tovarišu Titu. Oziroma v učbeniku je bilo, vzeli smo pa bolj na hitro. :D

 26. chefchef pravi:

  Uuuuu, poznam ta filing, ker sem ga imel tudi jaz! Dovolj je bilo pol leta dolgočasnega življenja, da sem pozabil še tisto, kar mi je ratal!

  Moje ideje za popestritev življenja so bile: seksat z zelo staro žensko, kupiti motor, ki ga sploh ne bi obvladoval, ali pa da bi nekaj ukradel. To mi je bilo še najbolj všeč… nekaj velikega, pošto, banko.

  Po mojem je zadnja varianta najboljša, ampak samo, če me potem častiš.

 27. motrilec pravi:

  Mislim, da se preveč trudiš, bedarije pridejo spontano in naravno (tudi brez opojnih substanc). Daj za kakšen teden možgane na pašo in pošlji čivavo na stražo…

 28. micamica pravi:

  po t. i. “bedarijah” nas včasih boli glava, je pa res, da se jih občasno da dobro napihniti in z njimi zabavati družbo, ki je že itak vsega naveličana in išče novih poti za preseravanja. predlagala bi ti nekaj drugega (ker vidim, da ne veš, kam bi se dal)

  1. pridruži se kdaj prostovoljcem, ki obiskujejo svoje vrstnike v Soči. In to tiste, ki so v cvetu mladosti postali nepokretni, z veliko črnih misli o tem, kako zna biti življenje kruto. Pa jim – vsaj občasno- s svojo navzočnostjo podari malo sonca.

  2. za otroke iz tvojega bloka, ulice, vasi…..ki iz samega dolgočasja pri 10, 11 letih sežejo po prvem jointu, oirganiziraj nogometno ekipo, tečaj rolanja ali pa debatni klub kar tako. Da jim preusmeriš misli na življenje in ne na tisto, akr definitivno-čez čas-vodi v pogubo.

  3. IZ SVOJIH IZKUŠENJ TI POVEM, DA ZNA NAPOLNITI tvojo dušo tudi obisk pri starejših v kakšnem domu za ostarele. Zlasti še, če je tista oseba s starostjo izgubila vid, je pa še zmeraj željna branja……… Hvaležnosti, ko se bo tista hrapava dlan dotaknila tvoje roke, človek ne more nikoli pozabiti……

  To bi storila jaz. Če bi bila na tvojem mestu. In verjemi mi- spet govorim iz lastnih izkušenj-tovrstne “traparije” bodo znale greti tvojo dušo tudi tedaj, ko se boš sam počutil -bogvedi zaradi česa-izgubljen….

 29. SnowblindSnowblind pravi:

  Stari … predlagam kakih 10 pirov pol pa tek po poti okol Ljubljane … aja ne, čak.To nebi blo zabavno.To bi bilo … rekreativno … :?

 30. ČlovekČlovek pravi:

  prilimaj Človeka na kandelaber in mu vlivaj pivo v goltanec tako dolgo, dokler ne prizna da je njegov smisel za humor umrl. Ali pa še bolje, da smisla za humor nikoli ni imel, kot zlodej jajc.

 31. homerunhomerun pravi:

  Mah…vtetoviraj si na rit tisto kar si napisal v post. Srček in notr napis Rudi.

 32. pikicavelika pravi:

  A si ti kdaj pomislu da si dolgocajten? :wink: Ne vem ampak vse to sevanje res negativno nate vpliva. Čedalje slabše je… :lol: Pa drgač ne rabš bit pijan al pa v kakšnem drugem stanju, da delaš bedarije. Verjem. Mojstrica bo že vedla. :P

 33. ninaaninaa pravi:

  Tudi jaz se ne strinjam, da moras biti pod vplivom substanc da storis kaksno bedarijo ..bedarije se dogajajo…sam mogoce se nisifokusiral na pravo obdobje svojega zivljenja :lol: Nekaj mi pravi, da je Buba nasplosno takooo skrivnosten :D

  BTW, a dobim post se za druga dva naslova? :)

 34. pikicavelikapikicavelika pravi:

  :D Dolgočasno skrivnosten si buba. Dej se mau odpri. :)

 35. buba švabebuba švabe pravi:

  @ninaa: Dobiš na mail. Evo, se že spravljam pisat.

  @pikicavelika: Odprem, da naj se? Seveda. Ampak samo izbranim osebam. ;)

 36. milojkomilojko pravi:

  uno o študentu sem že začenjal verjet… :D

 37. littlesweetprincesslittlesweetprincess pravi:

  Dej se u Damjan Murko fenklub upis,pa ga spremlji pa podpiri vedno in povsod(predvsem na koncertih pa v kakih oddajah),pis bloge o njem…

 38. strojnikstrojnik pravi:

  Jaz bi kakšno neumnost rajši pozabu, ne pa se novih spomnu… :mrgreen:

 39. Levinja pravi:

  Predlagam,da spoznaš enga Rudija,pa mu na ritnico vtetoviraš BubaŠvabe :)

 40. rox pravi:

  @bubašvabe: Enkrat sem se odločil, da bom gej. Tako za joke. In sem se spomnil, da bi bila fora, če bi na ta račun malo zaslužil. Zato sem začel po internetu po gejevskih forumih prodajati blow-jobe. Pravi geji so se mi seveda smejali, oni si fafajo kar tako, za joke, ne samo gejevski pari, tudi prijatelji in znanci tako malo v znak minimalne naklonjenosti. Javilo se mi je pa nekaj latentnih gejev, ki so živeli z ženskami in bi radi samo “poskusili” . No, na koncu sem se odločil, da vendarle nisem gej, tako da ni bilo nič od zaslužka, sem pa doživel zanimiva pogajanja o ceni blow-joba in videl paranojo latentnih gejev, ki bi si raje odrezali jajca, kot pa da kdo izve da so geji.

 41. rox pravi:

  Heh, v bistvu sem bil nekaj časa pravi gej kurbir :-)

 42. šušišuši pravi:

  Zakaj? Ker sem cel čas bedasta in pri tebi ima to tako negativno konotacijo :( sem neravno talentirana za neumnosti in občasno pijem alkohol v zmernih količinah.

  Vsaj tak dolgočasna nisem :P ;)

 43. buba švabebuba švabe pravi:

  @šuši: Kje si pa pobrala, da je to negativno. Dolgočasnost je negativna. ;)

  @rox: Raje si dam odrezat jajca, kot pa da karkoli priznam! :shock:

 44. vesnavesna pravi:

  eno bedarijo si že najdu na mojem blogu :lol:

 45. buba švabebuba švabe pravi:

  Ja sej zato pa jokam. Vsi jih mate, sam js ne… :cry:

 46. vesnavesna pravi:

  ne jokat, sej to je blo že dolg nazaj :P

 47. roti pravi:

  A si se že odločil? Predlogov je kar nekaj. Me prav zanima, katero boš izbral. Časa do novega leta že zmanjkuje…

 48. buba švabebuba švabe pravi:

  Ne vem no, noben mi ni glih simpatičen… :P

 49. Big Gigant HeadBig Gigant Head pravi:

  Strašno.

 50. drmagnum pravi:

  Za kakšno traparijo je zmeraj čas. Predlagam, da malo počakaš. Ponavadi se kaj rada zgodi, brez da bi jo kaj planiral.

 51. buba švabebuba švabe pravi:

  Hvala! To je edini pameten predlog do zdaj. In se ga bom držal. :)

 52. pika pravi:

  obmetavanje s tortami je Chaplinovska klasika, ampak kaj, ko so torte tko kul :D

 53. Morska pravi:

  Pri bedarijah je važno to, da imaš neko zgornjo mejo, ki ti omogoča, da ti dejanje ne povzroči nepopravljivih posledic, pa da se iz njih kaj naučiš. Predlog.. sicer ni ravno bedarija, a vseen… striptiz na bložiču. Jaz ne bi imela nič proti :)

 54. buba švabebuba švabe pravi:

  To je zato, ker me ne poznaš in ne veš, kako zgledam. ;)

 55. KašparKašpar pravi:

  Ne, ne učimo se tega pri zgodovini, samo mi je na misel padlo. Novejše zgodovine se po moje ne bomo kaj prida učili. Jugoveljake bomo po moje zgolj omenili.

 56. brezveze sploh krneki » Objave » Zaključna statistika in zahvala za sodelovanje pravi:

  [...] Največje bedarije, ki sem jih naredil v zivljenju: Patetika in smiljenje samemu sebi. Na prvem mestu samo zato, ker je bila objava na naslovnici celo noč. [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !