Blog uničuje življenja

Zgodilo se je tudi meni. Po mailu sem dobil Chefov zapis o določenem tipu žensk in ga nič hudega sluteč poslal naprej prijateljici v prepričanju, da ji bo članek popestril dan. Kako neverjetno hudo sem se zmotil!

Punca je dobesedno popizdla. Ne vem, ali je mislila, da sem zadevo napisal jaz (čeprav sem dal zraven link do bloga) ali pa samo, da se enostavno strinjam z napisanim in da kritike letijo na njen račun. Mislim, da je to drugo, čeprav nič ne bi moglo biti dlje od resnice. Ona je strašno v redu punca — takih je malo na svetu — ampak zdaj misli, da jaz mislim, da je prasička, o katerih piše Chef. Kako naj jo prepričam o nasprotnem in popravim škodo?

Če punca ne bo več hotela govorit z mano in je najino prijateljstvo šlo u kurac, potem si za to odgovoren ti, Chef! ;) Ti in pa tisti, ki so si izmislili bloge, mail in internet! Vsem ostalim pa svetujem, da bodite previdni, ko pišete, berete in pošiljate blogovske zapise. Blog vam lahko uniči življenje ali pa vsaj en del njega. :)

 • Google Bookmarks
 • Google Buzz
 • Google Gmail
 • Google Reader
 • Facebook
 • Twitter
 • Share/Bookmark
Objavljeno v bluzenje. 5 komentarjev »


5 odgovorov v “Blog uničuje življenja”

 1. GRiSONGRiSON pravi:

  Včasih ga res ne namerno userjemo, potem je pa ogenj v strehi. Kljub vsemu, lepa beseda lepo mesto najde, še enkrat ji pošlji mail, in se opraviči ter razloži kako je prišlo do nesporazuma. Če je punca strašno v redu, bo razumela in ti bo odpustila vse tvoje grehe ;) .

 2. chefchef pravi:

  Hahaha… Fant, če ti bo pa to zamerila, te pa res ni vredna. Ali se dejansko najde v prispevku, ali pa nima niti kančka smisla za humor :D Ali pa oboje. Tudi moja je najprej popenila, ampak mislim, da se ji zdaj že fajn zdi :D

  BTW: danes so ta moj prispevek brali na Valu 202 in ga poslušalci kasneje tudi komentirali. Na Val 202 sem že poslal prošnjo, da bi dobil tonski zapis in ga smel objavit v blogu.

 3. buba švabebuba švabe pravi:

  Ja, daj prosim! Jaz sem že iskal po njihovem arhivu, pa se tega očitno ne dobi kar tako…

 4. chefchef pravi:

  Da ne boš mislil, da so mi kaj odgovorili!!! Banda! Zdaj sem se spomnil, bom poiskal telefonsko številko in še poklical!

 5. buba švabebuba švabe pravi:

  Predvidevam, da so objavili tvoj prispevek brez dovoljenja in brez honorarja. Lahko jih tožiš in pokasiraš lepe denarce. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !